Programjaink

Vannak ismétlődő és vannak egyszeri alkalommal megrendezésre kerülő programjaink. Érdemes ezeket figyelemmel kísérni. Az elvonulások közül néhányat buddhista szerzetes vezet, a többit pedig felhatalmazással bíró buddhista tanító. A jógatáborok programjai, étrendje, tematikája az adott jógairányzattól és annak szervezőjétől függ. Egy egyedülálló helyszínnel várjuk jóga, önismereti és művészeti témájú táborok, valamint workshopok szervezőit, vezetőit.

Card image cap
máj
18

Vegán zarándokutak a konyhában

A főzés számomra olyan mint a flow jóga a jógásoknak, vagy mint a meditáció a zen gyakorlóknak. Előttem egy halom zöldség, mag, liszt, fűszer, amiből pár óra múlva színes, ízes, tápláló finomság lesz. Közben minimális gondolkodás, és az élmény, hogy másoknak készül.

Card image cap
máj
31
jún
2

Testi-Lelki Megújulás a Harmóniáért

Játékos hétvégére invitálunk, élménygazdag, izgalmas utazásra, játszótársakkal és szórakoztató önismereti gyakorlatokkal! Titkunk a vidámság és a változás örömébe vetett hitünk, így jóérzéssel segítünk majd felébreszteni a benned szunnyadó Művészt!

Card image cap
máj
24 - 26

Állj bele az ERŐDbe!

Elfáradtál a női és férfi szerepeidben? Nem találod a helyes arányt, az egyensúlyt? Elég volt?
Itt megtapasztalhatod valódi éned fontos és igaz aspektusait!

Card image cap
júl
6 - 9

17. Tejút nyári buddhista gyerektábor – 3. hét

A harmadik turnusra 11-18 év közötti fiatalokat várunk.

Card image cap
jún
30
júl
6

17. Tejút nyári buddhista gyerektábor – 2. hét

Olyan táborba hívunk ahol kütyük és versenyszellem nélkül tapasztalhatod meg a felszabadultságot. A második hétre 8-16 év közötti gyermekeket várunk.

Card image cap
jún
23 - 29

17. Tejút nyári buddhista gyerektábor – első hét

Az idei évben is rendezünk Tejút buddhista szemléletű gyermektábort, ahol az első héten várjuk a szülőket is.

Card image cap
jún
6

Párkapcsolatok a Középúton

“Ma a világban egyre jobban terjed az individualizáció, melynek hatására egyre szabadabbak, önállóbbak de egyre magányosabbak vagyunk. Magunk megszeretése, elfogadása nagy feladat ehhez a leghatékonyabb út a társkapcsolat, a kapcsolat művészete. Ebben segíthetnek a buddhizmus nagy iskoláinak módszerei.”
Cser Zoltán

Card image cap
jún
7 - 9

Elvonulás Cser Zoltánnal

Az idei nyáron ismét vendégünk lesz Cser Zoltán jantra jóga oktató és buddhista teológus. Zoltán vezetésével egy háromnapos elvonuláson vehet részt minden érdeklődő.

Card image cap
júl
25
aug
4

Modern Hindi Workshop

Zártkörű, meghívásos rendezvény. Szervező: Dr. Négyesi Mária