Galéria

Az “A”-épület:

Az “A”-épület egy 1914-ben épült és többször átépített nagypolgári ház volt. Hasznos területe 500 m2, ahol 3 szinten, 15 szobában, 32 fő elszállásolására van lehetőség. A földszinten a Központ konyhája és étkezdéje kapott helyet, ahol 50 főt tudunk vendégül látni. Szintén a földszinten található egy nagy aula, kávézó és szertartásterem.


“B”-épület:

A “B”-épület közösségi terei (150 m2) kiválóan alkalmasak, akár jóga, akár meditációs vagy éppen zenés programokhoz. Ez az épület 2000-ben épült, 500 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik és egy igazán modern alkotásról van szó. Egyszerű letisztult vonalvezetésű terei, fehér, szürke és természetes fa színei, sokaknak a Japán zen hagyományt juttatja az eszébe. Fedett belső kertje pedig, – Zen kert elnevezéssel – igyekszik egy csipetnyi keleti hangulatot csempészni a 21. századi falak közé. Négy szobacsoportban összesen 18 férőhely található, ezek közül 1 szobacsoport a belső udvarra, 3 szobacsoport pedig gyönyörű mecseki panorámával rendelkezik.


Udvar:

A Központ fél hektáron terül el, ennek jó része a Mecsek oldalban található, így innen is el lehet indulni túrázni, amellett, hogy a közelben túraútvonalak és zarándokutak vannak. Az udvaron lehetőség van tűzgyújtásra, valamint a szépen gondozott gyepen jógázásra.


Rendezvényeink, vendégeink:

Finomságok:


Videók